Loading...

Onderhoud

Preventief onderhoud van een installatie borgt het correct functioneren van de installatie, nu en in de toekomst. Als u een beveiligingssysteem aanschaft stelt u hoge eisen aan de leverancier en het product. Dezelfde hoge eisen stelt u aan de goede werking van uw beveiligingssysteem. Daarom is het belangrijk dat een alarmsysteem regelmatig wordt gecontroleerd. Voor een onderhoudsbeurt aan uw alarmsysteem kunt u vrijblijvend contact opnemen voor de mogelijkheden.

Systeemovername

Alarmprevent heeft ervaring met het onderhouden van beveiligingssystemen van verschillende fabrikanten. Ook als u uw systeem heeft laten installeren door een andere leverancier, zijn wij u graag van dienst. Vooraf maken we duidelijke afspraken met u over de werkwijze tijdens de systeemovername.

Met een eenvoudige overname nemen wij uw beveiligingssysteem in de staat van dat moment op in onze serviceadministratie. U kunt na een eenvoudige overname gebruik maken van de alarmprevent servicedienst. Bij een eerste bezoek van onze servicetechnici aan uw woning of bedrijf, wordt uw systeem voorzien van onze servicecode en regelen we desgewenst het beheer op afstand in Aanpassingen

Soms is een aanpassing aan uw huidige alarmsysteem nodig. U wilt gaan verbouwen en u wilt een detector van uw alarmsysteem verplaatst hebben? Alarmprevent helpt u graag verder. Ook al is u huidige alarmsysteem niet van Alarmprevent en u wilt u installatie aangepast hebben? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Storingen

Een storing aan uw beveiligingssysteem komt nooit gelegen. Daarom staan onze servicemonteurs 24 uur per dag klaar om eventuele storingen aan uw alarmsysteem direct te verhelpen. storingen kunt u melden via telefoonnummer 085 250 0521 of als de storing minder urgent is via het contactformulier. Wij helpen u graag verder.

Storingen melden? Bel naar: 085 250 0521