Loading...

In minder dan vijf minuten kan een beginnend brandje zich uitbreiden tot een grote uitslaande brand. Bij meer dan 60% van de woningbranden zijn wij mensen zelf de veroorzaker. Met enkele voorzorgsmaatregelen kunt u de kans op brand minimaliseren.

Om een brand bij u thuis tijdig te ontdekken, kunt u het beste meerdere rookmelders laten installeren. Als u een alarmsysteem heeft, kunt u de rookmelders aan laten sluiten op dit systeem zodat bij brand het signaal wordt doorgegeven aan de alarmcentrale.

Optische rookmelders

Een 230V optische rookmelder is te koppelen aan andere melders in uw woning (tot 12 stuks). Wanneer één melder rook detecteert gaan alle gekoppelde melders af. Bij brand op de benedenverdieping of een kelder wordt u dus direct gealarmeerd en niet pas op het moment dat de rook de bovenverdieping bereikt heeft.

Het verschil

Door onze 24 uur service zorgen wij ervoor dat uw bedrijfscontinuïteit gewaarborgd blijft Door het nemen van beveiligingsmaatregelen neemt de kans op inbraak, diefstal of vandalisme aanzienlijk af. Bovendien is Alarmprevent een VEB gecertificeerd beveiligingsinstallatiebedrijf dit waarborgt u een optimale zekerheid dat uw installatie vakkundig wordt aangelegd en wordt onderhouden.

Vrijblijvend advies

Kunnen we u helpen? Graag vertellen we u meer over de mogelijkheden die wij u bieden om uw woonhuis optimaal te beveiligen. Voor informatie of voor een afspraak te maken, kunt u, vrijblijvend, contact met ons opnemen via het contactformulier of via het telefoonnummer hieronder.