Loading...

Over ons

Alarmprevent beveiligingstechniek is een professionele organisatie die u verzekert van doelgericht en persoonlijk advies dat gekoppeld is aan een perfecte technische installatie. Een gecertificeerde bedrijfsorganisatie, die uitsluitend werkt met goedgekeurde materialen en gedegen vakmensen met MBV-opleiding. Wij geven optimale zekerheid qua functionaliteit, betrouwbaarheid en levensduur. Bovendien wordt uw installatie zonder meer goedgekeurd en geaccepteerd door de meeste verzekeringsmaatschappijen.

Alarmsystemen

Alarmsystemen

Een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk alarmsysteem zorgt ervoor dat u veilig bent in uw eigen woonomgeving. Het alarmsysteem vormt, samen met een juiste opvolging, een belangrijk hulpmiddel tegen schade en verlies in uw woonhuis of bedrijf.

Lees meer
Brand & Ontruimingsinstallaties

Brand & Ontruimingsinstallaties

Vroegtijdige detectie van brand is essentieel om mensenlevens te redden en om schade te beperken. De gevolgen van een brand zijn vaak niet te overzien. Helaas is het niet mogelijk de kans op brand geheel uit te sluiten. Vroegtijdige detectie van een brand is daarbij essentieel.

Lees meer
Camerasystemen

Camerasystemen

U kunt zelf niet altijd alles zien maar onze camerasystemen observeren en registreren 24 uur per dag, 7 dagen per week. Wij leveren, plaatsen en onderhouden zowel traditionele analoge camerasystemen, HD-SDI camerasystemen alsook IP camerasystemen.

Lees meer
Optische rookmelders

Optische rookmelders

In minder dan vijf minuten kan een beginnend brandje zich uitbreiden tot een grote uitslaande brand. Bij meer dan 60% van de woningbranden zijn wij mensen zelf de veroorzaker. Met enkele voorzorgsmaatregelen kunt u de kans op brand minimaliseren.

Lees meer
Vluchtwegverlichting

Vluchtwegverlichting

Noodverlichting is een belangrijk onderdeel van de veiligheidsvoorzieningen in gebouwen. Deze treedt automatisch in werking zodra de netspanning uitvalt. Noodverlichting stelt mensen in staat om via vluchtroutes snel en veilig een gebouw te verlaten, tegelijkertijd kan het paniek voorkomen.

Lees meer
Toegangscontrole

Toegangscontrole

Primair is toegangscontrole feitelijk niets anders dan “Wie, waar en wanneer naar binnen mag” en bepaalt vervolgens of deze is geautoriseerd voor de betreffende locatie op het juiste tijdstip en verleent al dan niet toegang.

Lees meer

Vrijblijvend advies

Kunnen we u helpen? Graag vertellen we u meer over de mogelijkheden die wij u bieden om uw woonhuis optimaal te beveiligen. Voor informatie of voor een afspraak te maken, kunt u, vrijblijvend, contact met ons opnemen via het contactformulier of via het telefoonnummer hieronder.