Loading...

Noodverlichting is een belangrijk onderdeel van de veiligheidsvoorzieningen in gebouwen. Deze treedt automatisch in werking zodra de netspanning uitvalt. Noodverlichting stelt mensen in staat om via vluchtroutes snel en veilig een gebouw te verlaten, tegelijkertijd kan het paniek voorkomen.

Het plangericht zorgdragen voor de veiligheid van mensen is niet alleen wettelijk verplicht, maar bovenal ook een verantwoordelijkheid van ieder bedrijf. Dus ook voor uw organisatie.

Kwaliteit

Om de kwaliteit van de veiligheid binnen uw gebouw of organisatie te kunnen verbeteren en te behouden, is het van cruciaal belang dat de noodverlichting op basis van vakkundig advies conform de huidige normen wordt ingericht en onderhouden. Noodverlichting dient professioneel te worden geïnstalleerd en te worden onderhouden, zodat het optimaal en duurzaam functioneert. Deze zorg is bij Alarmprevent beveiligingstechniek in vertrouwde handen.

Vrijblijvend advies

Kunnen we u helpen? Graag vertellen we u meer over de mogelijkheden die wij u bieden om uw woonhuis optimaal te beveiligen. Voor informatie of voor een afspraak te maken, kunt u, vrijblijvend, contact met ons opnemen via het contactformulier of via het telefoonnummer hieronder.