Loading...

Over ons

Alarmprevent beveiligingstechniek is een professionele organisatie die u verzekert van doelgericht en persoonlijk advies dat gekoppeld is aan een perfecte technische installatie. Een gecertificeerde bedrijfsorganisatie, die uitsluitend werkt met goedgekeurde materialen en gedegen vakmensen met MBV-opleiding. Wij geven optimale zekerheid qua functionaliteit, betrouwbaarheid en levensduur. Bovendien wordt uw installatie zonder meer goedgekeurd en geaccepteerd door de meeste verzekeringsmaatschappijen.

Onze specialisme

ALARMPREVENT Beveiligingstechniek toonaangevend in elektronische beveiliging. Bent u op zoek naar een betrouwbaar beveiligingssysteem voor uw woning of bedrijf? ALARMPREVENT beveiligingstechniek is een VEB erkend technisch beveiligingsbedrijf, en is gespecialiseerd in advies, installatie en onderhoud van brand, inbraak en camerabeveiligingssystemen conform de huidige regelgeving. veiligheid, flexibiliteit en klantgerichtheid staan bij ons hoog in het vaandel en kwaliteit staat voorop. Dat geldt niet alleen voor onze producten maar zeker ook voor de service en dienstverlening daaromheen.

Het verschil

Door onze 24 uur service zorgen wij ervoor dat uw bedrijfscontinuïteit gewaarborgd blijft Door het nemen van beveiligingsmaatregelen neemt de kans op inbraak, diefstal of vandalisme aanzienlijk af. Bovendien is Alarmprevent een VEB gecertificeerd beveiligingsinstallatiebedrijf dit waarborgt u een optimale zekerheid dat uw installatie vakkundig wordt aangelegd en wordt onderhouden.