Loading...

U kunt zelf niet altijd alles zien maar onze camerasystemen observeren en registreren 24 uur per dag, 7 dagen per week. Wij leveren, plaatsen en onderhouden zowel traditionele analoge camerasystemen, HD-SDI camerasystemen alsook IP camerasystemen. Ons assortiment omvat het complete productenpakket van camera’s, digitale recorders, netwerkrecorders, videoservers en alle daarmee samenhangende randapparatuur. Dit alles uiteraard van hoge kwaliteit.

Analoog camerasysteem

Deze al reeds vele jaren bestaande techniek heeft een geheel nieuwe dimensie ondergaan met de komst van super lichtgevoelige camera’s die onder extreme omstandigheden toch beelden genereren van uitstekende kwaliteit. Mede door de kwaliteit/prijs verhouding blijft een analoog camerasysteem zeer interessant.

IP camerasysteem

IP-camera technologie zorgt met megapixel technologie voor een doorbraak op het gebied van camerabewaking, Eveneens zijn met behulp van video-analyse ook andere toepassingen mogelijk. Begonnen met de ontwikkeling van netwerkrecorders, later uitgebreid met specifieke software kentekenherkenning, kassatransacties, object-missing en gezichtsherkenning.

HD_SDI

HD_SDI
HD SDI (ook wel bekend als HDcctv) maakt het mogelijk om over de normale RG59 coax videokabel een videobeeld te versturen in 720p of 1080p (1920 x 1080 pixels) kwaliteit! Dus Full HD TV kwaliteit, maar nu voor bewakingscamera’s. Geen slechte en wazige camerabeelden meer! Nu haarscherp beeld en herkenning van gezichten, kentekens etc. Als u al een camerasysteem heeft wat gebruik maakt van coax kabel, dan is de overstap naar HD cctv nog makkelijker. De bekabeling kan namelijk blijven liggen en alleen de componenten als recorder en camera’s worden vervangen. Dit scheelt ook enorm in de kosten voor de installatie, het is immers niet meer nodig om de bekabeling te vervangen.

Vrijblijvend advies

Kunnen we u helpen? Graag vertellen we u meer over de mogelijkheden die wij u bieden om uw woonhuis optimaal te beveiligen. Voor informatie of voor een afspraak te maken, kunt u, vrijblijvend, contact met ons opnemen via het contactformulier of via het telefoonnummer hieronder.