Loading...

Ondanks het feit dat er bij de meeste huizen goed hang- en sluitwerk is aangebracht, neemt het aantal inbraken in woningen toe. Iedere 2 minuten wordt er ergens in Nederland ingebroken. Toch kunt u er veel aan doen om de kans op een inbraak te beperken en u veilig te voelen in uw eigen huis. Tijd voor maatregelen.

Alarmsystemen op maat

In het beveiligingsplan staat de klant centraal. Wij zorgen ervoor dat u zich veilig voelt in uw woning zonder dat dit ten koste gaat van uw vrijheid. Onze alarmsystemen zijn zo bijzonder door de eenvoudige bediening en de betrouwbaarheid. Zo is het mogelijk met de app het systeem ook op afstand bedienen en uitlezen of met de app bijvoorbeeld de garagepoort openen. Of het nu gaat om buitendetectie, rookmelders, gasdetectie, watermelders of diervriendelijke bewegingsmelders, bij Alarmprevent beveiligingstechniek is het allemaal verkrijgbaar.

Installatie alarmsysteem en garantie

Binnen een paar uur is uw (draadloos) alarmsysteem geinstalleerd en getest. Op de beveiligingsapparatuur heeft u 2 jaar productgarantie. De optimale afstelling zorgt voor de extra veiligheid die u in huis nodig heeft.

Doormelding naar Alarmcentrale

Via IP (internet) en/of GPRS kan het alarmsysteem doormelden naar de alarmcentrale. Bij alleen transmissie via IP (AoIP) zijn er geen belkosten meer. De router wordt voorzien van een noodstroomvoorziening. Ook kan de transmissie naar de meldkamer door middel van alleen GPRS plaatsvinden. Voor optimale betrouwbaarheid bij hoger risico wordt GPRS als back-up gebruikt. Natuurlijk kan er ook rechtstreeks via spraakberichten en/of SMS naar de GSM worden doorgemeld

Meldkamer

Indien gewenst staat het elektronisch beveiligingssysteem in direct contact met de Alarmcentrale. Daar zitten 24 uur per dag, 7 dagen in de week vakmensen klaar die onmiddellijk actie ondernemen als er een alarm binnenkomt. Dat geeft een veilig gevoel.

Vrijblijvend advies

Kunnen we u helpen? Graag vertellen we u meer over de mogelijkheden die wij u bieden om uw woonhuis optimaal te beveiligen. Voor informatie of voor een afspraak te maken, kunt u, vrijblijvend, contact met ons opnemen via het contactformulier of via het telefoonnummer hieronder.