Loading...

Voor u is het belangrijk dat u bedrijfspand goed is beveiligd, zowel bouwkundig als elektronisch. U wilt tenslotte de continuïteit van uw onderneming waarborgen. Vaak stellen verzekeraars eisen aan een inbraakbeveiliging en brandbeveiliging, Wij passen de installatie geheel aan uw wensen en de eisen van de verzekering aan. Indien aan alle voorwaarden wordt voldaan wordt er bij de oplevering een certificaat verstrekt, hierin wordt verklaard dat de installatie voldoet aan de eisen genoemd in de Verbeterde Risicoklasse indeling, de VRKI.

Ook voor het onderhoud aan uw alarmsysteem kunt u bij ons terecht. Tevens is het mogelijk om bij onze meldkamer aangesloten te worden. Indien nodig regelt Alarmprevent ook de programmering van de doormelding naar de meldkamer voor u.

Uitfasering ISDN en analoge lijn

Steeds meer particulieren en bedrijven bellen via internet (VoIP) of alleen GSM. Hierdoor worden aanzienlijke kostenbesparingen gerealiseerd. Binnen afzienbare tijd wordt de analoge en de ISDN telefoonlijn door KPN uit gefaseerd. Uw alarmsysteem zal echter wel op een veilige en betrouwbare manier moeten kunnen doormelden naar de alarmcentrale (PAC).

Doormelding

Alarmsysteem via IP De alarm IP-converter (AoIP) is de oplossing voor de doormelding naar de meldkamer (PAC). Alle meldingen van het alarmsysteem worden via IP doorgemeld naar de meldkamer. Kostenbesparend en veel sneller. Bij uitval van het internet zorgt de GPRS module (Back-up) voor de doormelding. Doormelding van het alarm via IP geschiedt zonder belkosten. Ook het abonnement van de telefoonlijn van het alarmsysteem heeft u niet meer nodig. Door scherpe inkoop kunnen wij u een meldkamerabonnement aanbieden voor 50 eurocent per dag. U kunt dus heel wat euro’s besparen.

Aansluiting meldkamer

Wanneer uw alarmsysteem is aangesloten op de Alarmcentrale, weet u zeker dat elk alarm onmiddellijk wordt gesignaleerd, beoordeeld en opgevolgd. Daarbij bent u altijd zeker van een goede bewaking van u dierbaren en eigendommen, zonder dat u er zelf omkijken naar heeft. De centralisten kunnen in geval van een alarm meteen in actie komen en de juiste mensen waarschuwen of bij schade zorg dragen voor een snelle reparatie.

Kostenbesparing

Doormelding van uw alarmsysteem naar de meldkamer via internet (AoIP) geschiedt zonder belkosten. Alarmprevent beveiligingstechniek installeert een IP Converter of IP/GPRS Converter waardoor u telefoonlijn voor het alarmsysteem overbodig wordt. Door scherpe inkoop kunnen wij u een meldkamerabonnement aanbieden vanaf 50 eurocent per dag. U kunt dus heel wat euro’s besparen. Doormelding brandmeldinstallatie via RAC naar PAC Als gevolg van de deregulering door de overheid bestaat een verplichte doormelding met de inwerking treding van het bouwbesluit 2012 alleen nog maar voor gebouwen met bepaalde gebruiksfuncties. Het gaat daarbij voornamelijk om gebouwen waarin personen verblijven die niet zelf redzaam zijn. Brandmeldinstallaties die niet meer verplicht zijn door te melden naar de RAC zullen gaan doormelden, eventueel via internet, naar de PAC.