Loading...

Een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk alarmsysteem zorgt ervoor dat u veilig bent in uw eigen woonomgeving. Het alarmsysteem vormt, samen met een juiste opvolging, een belangrijk hulpmiddel tegen schade en verlies in uw woonhuis of bedrijf.

Verzekering

Verzekeraars vragen verzekerden vaak in het kader van een inboedelverzekering om ter preventie inbraakbeveiliging met een certificaat te laten aanleggen. Indien zowel de elektronische als bouwkundige maatregelen voldoen aan de criteria die horen bij het niveau volgens de Verbeterde Risicoklassenindeling, dan verstrekt Alarmhuis een certificaat. Met dit certificaat is het mogelijk een korting te krijgen op de inboedelverzekering. Indien alleen de elektronische maatregelen of alleen de bouwkundige maatregelen voldoen aan de criteria die horen bij het niveau volgens de Verbeterde Risicoklassenindeling, dan kan Alarmprevent geen certificaat afgeven, maar wel een opleverbewijs.

Erkend beveiligingsinstallateur

Alarmprevent is een erkend beveiligingsinstallateur, dit betekent dat uitsluitend gebruik wordt gemaakt van gekwalificeerde monteurs en goedgekeurde producten. Samen met u wordt een beveiligingsplan opgesteld.

Elk object vraagt om een eigen benadering betreffende organisatorische, bouwkundige en elektronische maatregelen, vastgesteld in de VRKI. Dit resulteert in een beveilingsklasse-indeling en een plan van aanpak. De verbeterde risicoklasse indeling (VRKI) is een instrument om het inbraakrisico van een bedrijfspand of woning te bepalen en vast te stellen welke combinatie van beveiligingsmaatregelen het meest geschikt is voor inbraakpreventie.